Berghorst Bos Wijnen

Nieuws

Even Voorstellen: Jan Willem Siebelink

In onze rubriek ’Even Voorstellen’ maakt u kennis met onze collega’s van Berghorst & Bos Wijnen en Berghorst Danken. Van de jongens in het magazijn, tot onze collega’s op kantoor en de personen in de buitendienst. 

Deze maand stellen wij u graag voor aan Jan Willem Siebelink, Verkoop Binnendienst.

 

Jan Willem:

Voordat ik 4 jaar geleden bij Berghorst in dienst kwam was ik werkzaam bij het Internetbedrijf Netgemak. Bij  Berghorst Dranken en Berghorst & Bos Wijnen ben ik in het magazijn begonnen en sinds een jaar zit ik op kantoor.

 

Vanuit mijn functie Verkoop Binnendienst ondersteun ik de verkoop door onder andere:

- prijsopgaven en offertes op te stellen en uit te brengen

- inkoop en verkoop analyses te maken

- telefonische verkoop

- debiteurenbeheer

- advies en informatie over producten te geven waar nodig

 

Het leukste aan ons werk is het tevreden stellen van onze klanten. Het mooie van mijn functie is dat ik daarin vrijwel alle processen van dichtbij meemaak en een nauwe samenwerking heb met het verkoopteam. Het begint uiteraard met een goed voorstel en resulteert hopelijk in een langdurige relatie. Ik vind het geweldig als alle processen leiden tot een tevreden klant en ik daar aan bij kan dragen.   

 

Mijn lievelingswijn? Ik ga graag op ontdekkingsreis door meerdere wijnen te proeven. Het liefst match ik de wijn bij wat ik eet. Tot nu toe is mijn lievelingswijn toch wel de Grüner Veltliner van Rainer Wess uit Oostenrijk!

Terug »