Berghorst Bos Wijnen

Nieuws

Masterclass asperges & wijn

 

Asperges zijn een van de mooiste en lekkerste groenten van de lente. Maar wat is het verschil tussen groene en witte asperges, hoe worden ze geteeld, wat zijn de verschillende bereidingswijzen en hoe weet u dat u verse asperges hebt gekocht?

 

Wilt u meer weten over het witte goud ter inspiratie voor uw horecabedrijf? 
Op maandag 24 april a.s. organiseert Berghorst & Bos Wijnen van 14.00-17.00 uur een Masterclass Asperges & Wijn
bij Slaghekke Asperges te Bentelo.

 

Programma
Om 14.00 uur worden we ontvangen aan de Bentelosestraat 44 te Bentelo.  Gerrit en Emilie Slaghekke vertellen ons alles over asperges en leren ons hoe we de asperges uit de grond moeten steken.

Op de locatie bereidt chefkok Wilco Antvelink van restaurant The Eagle/De Twentsche Golfclub diverse aspergegerechten. Uiteraard zorgen wij voor bijpassende wijnen uit ons nieuwe assortiment, zoals de elegante Soave Marta, Monte Tondo uit Veneto -een echte lente-wijn met een intens boeket van witte bloesem- en de Tinhof Blanc uit Oostenrijk: een frisse en fruitige wijn, gemaakt van Riesling en Grüner Veltliner.


Een gezellige, educatieve en inspiratievolle middag voor zowel bediening als keuken.
Er zijn slechts 24 plaatsen beschikbaar, dus geef u snel op bij Jeroen Bos.
T: 06-51337836 / E: 
jeroen@berghorstboswijnen.nl.
(maximaal 2 personen per bedrijf, er zijn geen kosten aan verbonden en denk aan makkelijke kleding en schoenen voor in de aspergegaard!).

 

Terug »