Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Beursbezoeken

Gelukkig hebben we dit jaar sinds twee jaar weer een aantal wijnbeurzen kunnen bezoeken! Zo zijn Jasper en Bart in Verona geweest voor een bezoek aan de grootste beurs voor Italiaanse wijnen: Vinitaly. Ze hebben 3 volle dagen alle regio’s van het land aangedaan en hebben zo goed de (mooie!) kwaliteit kunnen beoordelen van de nieuwe oogst. Ze zijn weer volledig op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen. Voor komend jaar is er een prachtige selectie gemaakt voor een aantal nieuwe wijnhuizen die we met trots toekomstig zullen gaan toevoegen aan ons assortiment… we houden u op de hoogte.

 

Naast Vinitaly was er uiteraard ook Prowein in Düsseldorf, toch wel de beurs der beurzen voor ons. Het was vooral goed voor ons team om alle bestaande leveranciers na een lange en zware Corona tijd weer in het echt te zien en even bij te praten. Uiteraard zijn alle nieuwe jaargangen geproefd en was er veel tijd voor het zoeken en ontdekken van nieuwe wijnen. Daarover verderop in de nieuwsbrief meer.

 

De laatste beurs in de rij, bezocht door Bart, was die in Wenen; Vievinum. Op een schitterende locatie midden in de stad (het Hofburg paleis), zeer goed georganiseerd en volledig gericht op Oostenrijkse wijnbouw. Uiteraard de gelegenheid om te proeven en bij te praten met onze wijnhuizen Rainer Wess, Erwin Tinhof en Weingut Krispel. De kwaliteit van Oostenrijk is echt fantastisch en heeft alle potentie om in de nabije toekomst nog meer door te breken en ontdekt te worden door het grote publiek. Wij zijn er in ieder geval klaar voor en blijven dit mooie land uitbreiden in het assortiment (tenminste…..als het aan Bart ligt!).