Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Nieuw in ons assortiment  NOA 0,2l alcoholvrije wijn flesjes

De NOA wijnen zijn er in diverse verschillende varianten, en van de meeste ook in kleine flesjes. Deze varianten hebben één gemene deler: ze beschikken allemaal over een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Dit maakt de wijnen van NOA uitermate geschikt voor een breed publiek. Bij het de-alcoholiseren van deze wijnen wordt door de Duitse producent Carl Jung gebruik gemaakt van het vacuüm systeem. Carl Jung heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het de-alcoholiseren. 

NOA Sparkeling
Heerlijke frisse bubbels! Deze NOA Sparkling White is een zeer plezierige alcoholvrije bubbel. Deze bubbelwijn heeft een frisse geur met een krachtige bubbel die een filmend laagje geeft. De wijn smaakt fris, fruitig en heeft ook tonen van gerijpt fruit en een licht pepertje. Rond mondgevoel met volle, zeer prettige aroma’s. Eigenlijk merk je nauwelijks dat het hier om een alcoholvrije sparkling gaat.

NOA Riesling
Een heerlijke, frisse en bovendien alcolholvrije Riesling! Deze NOA Riesling is fruitig, fris én alcoholvrij. De wijn heeft echt de Riesling kenmerken, =waaronder ook dat hele kleine bubbeltje. Vol in de mond met heerlijke tonen van cirtus en abrikoos. De geur is typerend voor Riesling: bloemig en tegelijk ook kruidig met een vleugje gemaaid gras. Door de Riesling druif heeft de wijn een heel klein fris sprankelend tintje wat het geheel zeer aangenaam maakt.

NOA Shiraz
Maak kennis met deze alcolholvrije Shiraz! De NOA Shiraz is fruitig met een licht karakter. De wijn heeft aroma’s van gedroogd gras en specerijen (nootmuskaat, kaneel, peper). De Shiraz heeft een diepe paars rode kleur zoals het een Shiraz betaamd. De smaak is ‘druivig’, rond, fruitig met droge tannines maar zeker niet heel zwaar. Toch komt de wijn vol over en blijft de smaak lang hangen. Bijkomend voordeel is de uitstekende prijs kwaliteit verhouding.