Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Ondersteuning & support

Ondersteuning en support zijn voor ons van groot belang. Ons verkoop team staat 24/7  klaar om u verder te helpen op gebied van wijn en alles wat hier bij komt kijken. Daarnaast bieden wij u een tal van mogelijkheden om u en organisatie te ontplooien op gebied van wijn en spijs, smaakbeleving, productie, wijnverkoop en seizoensinvloeden.

Trainingen
Door middel van wijnproeverijen en verkooptrainingen aan uw personeel ondersteunen wij u graag. Zodra de nieuwe wijn- en menukaart is samengesteld proeven we de wijnen en gerechten met uw bediening en keukenpersoneel door het geven van kleine handvatten vertellen wij hen hoe zij deze kennis in de praktijk aan tafel kunnen toepassen.

Welke wijn past bij welk gerecht en waarom? Hoe adviseer je een wijn aan tafel en hoe verkoop je een bepaald gerecht aan de gasten?

Tijdens onze trainingen, die in uw eigen horecabedrijf plaatsvinden, leren wij uw personeelde basiskennis, komen diverse verkooptechnieken aan bod en besteden we aandacht aan persoonlijke verzorging en gastvrijheid. Zo zorgen we samen voor een TOP team, waar uw gasten zeker voor terugkomen!

Wilt u of uw personeel meer weten over wijn? Laat het ons weten!
Regelmatig organiseren wij in ons proeflokaal te Hengelo klassikale cursussen SDEN 1 (Start met Wijn), SDEN 2 (Basiscursus met wijnoorkonde) of SDEN 3 (Wijnbrevet) door ons zelf verzorgt of in samenwerking met gecertificeerde wijndocenten/opleiders.

Informatie
Informatie en naslagwerk over onze wijnen en wijnhuizen vindt  u op onze website. Op de wijnpagina’s vindt u alles wat u wilt weten over onze wijnen; van welke druiv(en) de wijn is gemaakt, heeft de wijn een houtopvoeding gehad, een advies voor de serveertemperatuur, wijn-spijs combinaties, geur- en smaakomschrijving en of de wijn allergenen bevat. U kunt ons natuurlijk ook mailen en wij zullen u de informatie of naslagwerken toesturen.

Maak een reis door de wijngaarden van onze producentenen klik op Wijnhuizen. Wat is hun filosofie en het verhaal achter de fles/wijn?

Social media
Via social media informeren wij u graag over interessante beurzen, proeverijen, ontwikkelingen en wijnweetjes zoals het verschil in diverse snoeiwijzen, waarom dessertwijn zo zoet is, het verschil tussen biologisch en biodynamisch, vergeten wijngebieden en natuurlijk alle trends.

“Nothing more excellent or valuable than wine was every granted by the gods to man.”

Relatiegeschenken

WAT SCHENKT U UW RELATIES DIT JAAR?

Berghorst & Bos Wijnen is naast wijngroothandel, importeur en Horeca leverancier ook gespecialiseerd in het verzorgen van relatiegeschenken. Door onze jarenlange ervaring en een goed netwerk weten we elk relatiegeschenk op maat samen te stellen.
Een goed glas wijn wordt door vele relaties beschouwd als een bijzonder geschenk. Berghorst & Bos wijnen beschikt over een uitgebreid assortiment, waardoor u ten alle tijden verzekerd bent van een uniek relatiegeschenk.

Afhankelijk van uw wensen stellen wij dit graag voor u samen.

Enkele opties
– Verschillende soorten verpakkingen als wijnkist, omdoos, wijnzak (gepersonaliseerd of universeel)
– Combinatie met eventueel andere dranken
– Combinatie met etenswaren
– Grote verpakkingen of flessen (van 0.75cl tot 18 ltr)
– Wijnomschrijvingen (gepersonaliseerd of universeel)
– Wijn & spijs begeleiding
– Gepersonaliseerde etiketten

Wij nodigen u graag uit om onder genot van een goed glas wijn uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.
Heeft u liever een offerte op papier, is dit uiteraard ook geen probleem.

  “Wine can be considered with good reason as the most healthful and hygenic of all beverages.”

  Wijnevenementen

  Als wijnimporteur staan wij jaarlijks op diverse landelijke beurzen. Tijdens deze beurzen kunt u een deel van ons assortiment vinden. En kennismaken met nieuwe wijnen, jaargangen en huizen.
  Wilt u een keer een bijzondere avond voor uw gasten organiseren? Geef het aan ons door. Regelmatig bezoeken onze wijnproducenten ons in Nederland en organiseren wij graag samen een wijnavond in uw horecabedrijf.

  Tevens organiseren wij een aantal keren seizoensevenementen. Tijdens deze wijnevenementen leren we u en onszelf! meer over het seizoensproduct. Bij onze wijn evenementen kunt u denken aan een Asperges Tour met een Masterclass wijn & spijs uiteraard met gerechten van Asperges.
  Tijdens de wijn-spijs tour wordt u alles verteld over de producten, Bent u nieuwsgierig en zou u graag een wijn tour bij willen wonen. Houd dan onze facebookpagina in de gaten of neem contact op met uw account manager of stuur een mail naar info@berghorstboswijnen.nl.

  ”Life is short…. Never give in, Never give up, Neverpass on a glass of wine!”

  Producten bezoek

  Regelmatig brengen wij met klanten een bezoek aan onze wijnboeren.

  Om  uw bedrijf goed te leren kennen/goed in kaart te hebben is het van belang om elke schakel binnen de bedrijfskolom te kennen. Vaak verkoopt u al langere tijd een wijn maar bent u nog nooit bij de producent geweest.  Wij vinden dit essentieel!

  Tijdens deze ‘wijnreizen’ maken we kennis met het product en het bedrijf. We bezoeken de wijngaarden en de wijnkelders, alles wordt verteld over het snoeien, gisten, blenden en rijpen  en we leren het gebied kennen. Het geeft een compleet beeld van de wijn en zijn karakteristieken. En last but not least de filosofie van de wijnboer, waar soms een hele geschiedenis achter zit. Natuurlijk wordt er ook veel geproefd. Er worden verticale proeverijen georganiseerd, van één specifieke wijn van verschillende jaargangen. Tijdens de proeverijen worden lokale gerechten geserveerd die de smaakbeleving van de wijn nog beter maakt.

  Gezellig, educatief en een unieke kans om meer over wijn te weten te komen in een ongedwongen sfeer. Met de kennis die men op de wijnreis heeft opgedaan en het sparren met andere reisgenoten/collega’s komt u vol inspiratie terug in Nederland. U zult het resultaat voelen zien en merken!

  ”Wine makes every meal an occasion, every table more elegant, every day more civilized”