Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Over ons

Bij Berghorst & Bos Wijnen houden we van mooie wijnen. Die passie delen we graag met horecaondernemers, om hen verder te helpen op het gebied van wijn.

Berghorst & Bos Wijnen is uw partner bij:

  • het samenstellen van de wijnkaart
  • het zoeken naar de beste wijnspijscombinaties / wijnarrangementen
  • het adviseren voor een optimale marge op wijnen
  • het trainen van uw medewerkers
  • het organiseren van wijnproeverijen (in uw horecazaak of in ons proeflokaal)
  • het organiseren van ontmoetingen met wijnproducenten (in Nederland of op locatie)

De juiste wijn op het juiste moment. Dat is wat een horecaondernemer wil voor zijn gasten. Een wijn die niet overal te krijgen is. Karakteristiek. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij onze jarenlange horecaervaring begrijpen we dat als geen ander. Dat maakt Berghorst & Bos Wijnen tot meer dan zomaar een wijnhandel.

Berghorst & Bos Wijnen is in 2010 ontstaan door de samenwerking tussen wijnimporteur Jeroen Bos en Berghorst Dranken. Berghorst is al sinds 1870 een begrip in oost Nederland en omstreken. Het familiebedrijf, dat in de jaren vijftig begon met de in- en verkoop van wijnen, beschikt over een sterk netwerk, goede organisatorische faciliteiten en logistieke service.

 

 

“In vino veritas – In wine there is truth.”

Ons team

Arnaud Berghorst

Sinds 2008 ben ik werkzaam binnen het familiebedrijf. Na op verschillende business units en afdelingen van het bedrijf werkzaam te zijn geweest, heb…

Management

Bart Vunderink

Na ruim 6 jaar samen met Jeroen de buitendienst te hebben gedaan, en de basis voor Berghorst & Bos Wijnen te hebben gelegd, is voor mij de nadruk …

Verkoop & portfolio manager

Jasper Brinkman

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Berghorst en Bos Wijnen. Echter gaat de historie verder terug. Voordat ik werd gevraagd voor deze droombaan heb ik alti…

Accountmanager

Jan Willem Siebelink

Na een aantal jaar in ons magazijn te hebben gewerkt, ondersteun ik nu buitendienst met prijsopgaven en offertes…

Verkoop binnendienst

Chantal Huiskes

Ik ben al 23 jaar werkzaam bij het familie bedrijf. Door de jaren heen heb ik vele ontwikkelingen en veranderingen mee mogen maken. Een van deze ontw…

Administratie

“Wine has been a part of civilized life for some seven thousand years. It is the only beverage that feeds the body, soul and spirit of man and at the same time stimulates the mind…”

Gecertificeerde wijngroothandel KNVW

Berghorst & Bos Wijnen is gecertificeerd door de Koninklijke Verenging van Nederlandse Wijnhandelaren met het keurmerk ’KVNW Register Wijnhandelaar’.

Het keurmerk staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Zowel voor de arbeidsomstandigheden, transport en opslag in ons magazijn en kantoor in Hengelo als bij de wijnproducenten in het buitenland.

Voor meer informatie kijk op www.kvnw.nl

“Drink wine, not labels.”

Berghorst & Bos Wijnen is een onderdeel van
Berghorst Hengelo B.V.


Berghorst Dranken

Berghorst is al sinds 1870 een begrip in Hengelo en omstreken. Het familiebedrijf, dat in de jaren vijftig ook begon met de in- en verkoop van wijnen, beschikt over een sterk logistiek netwerk, een (geklimatiseerd wijn)magazijn en eigen chauffeurs.


Berghorst Distilleerderij

Berghorst Distilleerderij maakt sinds 1870 op basis van zuiver, natuurlijke grondstoffen authentiek Nederlandse Distillaten van hoogwaardige kwaliteit. Onze trots: de unieke streekdistillaten Twentsch Kuiernat en Twentsch’n Zwiegöllie!


Berghorst Vastgoed

Berghorst Horeca Vastgoed is reeds jaren actief in Twente en omgeving. Met onze ervaring in de branche zijn wij goed en adequaat geïnformeerd over ver- en aankoop van panden met horecabestemming. Hiervoor zoeken wij geschikte kandidatuur onder onze bestaande relaties welke uitbreiding wensen, danwel richten we ons op startentende ondernemers met een horecavisie en adviseren in regelgeving, vergunningssfeer en financiering.

”Take life one sip at a time!”