Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Bart Vunderink

Na ruim 6 jaar samen met Jeroen de buitendienst te hebben gedaan, en de basis voor Berghorst & Bos Wijnen te hebben gelegd, is voor mij de nadruk wat meer naar de inkoopkant gegaan en ben ik de contactpersoon voor al onze wijnproducenten.

Ik zorg ervoor dat de wijnvoorraad op tijd is aangevuld vanuit Italië, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Portugal en van binnenlandse wijnleveranciers. Ik regel het transport en niet onbelangrijk: alles gaat geheel volgens KVNW-beleid inzake alle informatie over de wijnen, checks via laboratorium rapporten of er allergenen, additieven, pesticiden enz in de wijnen zitten en zie erop toe dat alle producten volgens Europese richtlijnen worden geleverd.

Door de jarenlange ervaring in de buitendienst weet ik als geen ander de behoeftes van onze horecaklanten en kan daarmee goed inspelen op aankomende trends en ontwikkelingen in de wijnwereld.

Met ons gedreven team bezoeken we veel wijnhuizen en wijnbeurzen om nieuwe pareltjes te vinden maar vooral ook om precies te weten waar onze wijnen vandaan komen. Met alle wijnboeren onderhouden we op die manier ook de veelal jarenlange relaties. Dat heeft geleid tot het mooie portfolio dat we hebben opgebouwd.

 

Terug

”Wine is a passport to the world”